Theehuis

Lekker uitwaaien aan de IJssel

Zin in een kop koffie met versgebakken appeltaart op een van de mooiste plekjes van Nederland? Dan bent u in het Theehuis op het juiste adres. Geniet van het weidse uitzicht over de IJssel. En beleef de IJsseldelta van binnenuit. Twaalf mensen met een verstandelijke beperking heten u van harte welkom en bedienen u graag.

Huisgemaakte appeltaart

Wij serveren verschillende soorten versgemalen koffie, thee en frisdrank. Daarnaast mag een puntje van onze eigengebakken appeltaart niet ontbreken. Ook onze huisgemaakte gevulde koeken zijn heerlijk of wacht dat u van een verkoelend ijsje?

De bovenverdieping van het Theehuis, die in 2021 sfeervol werd verbouwd, telt ongeveer 20 zitplaatsen. Daarnaast biedt het terras ruimte voor dertig mensen. Op de benedenverdieping is een professionele keuken aanwezig, waar dagelijks onze appeltaarten en gevulde koeken met veel enthousiasme worden bereid door onze medewerkers.

Vrijwilligers

Op maandag middag maken de medewerkers stijlvolle kaarten samen met een vrijwilliger. Op de zaterdagen en zondagen wordt het Theehuis ondersteunt door vrijwilligers.